2012-03-20 08:21:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - borúlátó mostanában

Napi horoszkóp március 19.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kissé borúlátó lett mostanában. Talán van is némi alapja a búslakodásnak, és nem mindenben alakult úgy a sorsa, mint azt remélte volna. Ám nincsenek véletlenek. Lehet, hogy ezentúl más az útja, mint amit eddig kitaposott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A helytelen táplálkozás megbosszulja magát. Eddig hitegette magát, hogy minden jó, és majd holnaptól másként él. Majd holnaptól diétázik, tornázik, úszik, nevel gyereket és szereti a kedvesét. Nincs holnap: csak a ma van!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha nem vigyáz, megint beleeshet a szokott hibájába: túlvállalja magát a munkahelyén. Már megint ön viszi a terheket mások helyett. Tanuljon meg végre nemet mondani. Ez épp annyira erény lehet, mint a szorgalom és a megbízhatóság.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Rájöhet, hogy hiányzik valami a párkapcsolatából, amitől képtelen magát igazán jól érezni benne. Kesergés helyett fedje fel a vágyait a partnerének. Ne vádlón, hanem kérőn. Nem lehetetlen a változás, ha ketten akarják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha szembenéz végre önmagával, rájöhet, hogy mitől is szenved igazán. Talán pont attól, hogy képtelen valamit egészen következetesen végigvinni. Most abba az előnyös helyzetbe került, hogy ezt végre megtehesse.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Veszekedésekre, nézeteltérésekre kerülhet sor a családjával a mai napon. Nem kell minden konfliktusba belemennie azonban. Ha valami nagyon zavarja, akár hátat is fordíthat. Persze, van, amiért felelősséggel is tartozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Próbáljon meg kissé felülkerekedni uralkodásra való hajlamán. Nem biztos, hogy mindenben ön lát tisztán, hogy önnél van a végleges igazság. És ha igen, akkor is hagynia kell, hogy a másik magától jöjjön rá erre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagy az esély rá, hogy ma megbánt valakit, méghozzá épp azt, aki önhöz a legközelebb áll. Legyen egy kissé kevésbé önérzetes, és akkor talán elkerülhető a konfliktus. Az önbecsülés nem azonos a megrögzöttséggel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mostanában jobban rá van utalva a családtagjai támogatására. Talán természetesnek veszi, de azért nem árt, ha időről időre nem felejti el megköszönni nekik a támogatást. A hála a legnagyobb fizetség és ajándék.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Amit tegnap szentül megfogadott, azt mára mintha már el is feledte volna? Igaz, a célokat ma nehéz tartani, de azért legalább az irányvonalat tarthatná. Az adott szó pedig kötelez, különösen, ha másnak adta.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szerelmi bánat ellen a legjobb orvosság, ha a mai napon a munkába menekül. Sokat kell tanulnia is: a csillagok szinte követelik öntől a folyamatos átalakulást, fejlődést. Ön modern ember, bírja az iramot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mindig az első lépést a legnehezebb megtenni. Ez a mai napra is igaz, meglehet, most még a második lépés is nehéz lehet. De ne habozzon belevágni. Amit ma elkezd, annak hosszú távon élvezheti még a gyümölcseit.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: